dissabte, de desembre 02, 2006

 

TAPÍS DE TARRAGONA

Creat pel pintor Joan Miró el 1972 a la ciutat de Tarragona. Actualment es troba encabit entre el sostre i el terra d' una petita sala del palau dels Castellarnau al carrer dels Cavallers. Seria idoni trobar-li un emplaçament nou que enaltís molt més l'obra del pintor català de reconeguda fama. Un edifici per a ell sol on s'espliqués la seva història, tot el procès de creació i perquè va dur tants intelectuals del nostre país a visitar la nostra ciutat quan s' hi estava elaborant el tapís.

Comments:
PENSO QUE ES UNA BONA IDEA. LA CIUTAT TINDRIA UN ATRACTIU MÉS PER VISITAR. NO HI HA NINGÚ DISPOSAT A PRESENTAR UNA PROPOSTA EN FERM?
 
Cal visió de futur i iniciativa! Perquè volem ser capital de la cultura al 2016 si no es mostra cap mena d'acció cultural per part dels que volen ser capital de la cultura? Tapís de Miró, l'edifici de la Chartreuse, la Tabacalera, troballes arqueològiques, etc??
 
És indiscutible que l'esmentat tapís mereix un lloc més semblant al que tenia abans (la "Creu Roja" del carrer Maria Cristina) on feia molt de goig. Només un apunt; si bé la pintura original és de'n Joan Miró, la relització del tapís correspon a l'artista tarragoní Albert Royo si no em falla la memòria. A cadascú el que és seu. (Albert Saludes)
 
Publica un comentari<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?